Dansk
 
English
                    Sitemap    
 
Betaling ved Bankoverførsel
 
Bankoverførsel
Du overfører beløbet til:
WEIHE MODERN ART
Reg.nr. 9040
Kontonr. 6500006593
  
Afgifter og/eller moms
Varer der sælges indenfor EU skal der betales moms for. Importeres der varer til EU kan der afkræves afgift. Alle priser på hjemmesiden , er inklusive afgifter og/eller moms. Varer leveret uden for EU kan være underlagt lokale skatter, importafgifter eller toldafgifter. WEIHE MODERN ART er ikke ansvarlig for gebyrer, opkrævet af andre lande, da toldpolitikker kan varierer meget fra land til land. Vigtigt - kontakt det lokale toldkontor for oplysninger. Forsendelser på tværs af landegrænser kan være underlagt inspektion af toldmyndighederne.
 
Levering
Varen leveres med fragtmand eller PostNord til din hjemmeadresse eller din arbejdsplads. Ønskes en bestemt leveringsdato bedes du kontakte os. Leveringen vil normalt ske fra 3 til 5 dage, dog ikke på Bornholm, små øer og til udlandet. Opstår der forsinkelse hos pakkeleverandøren, påvirker dette naturligvis en ønsket leveringsdato. WEIHE MODERN ART kan ikke drages til ansvar for forsinkelser opstået hos pakkeleverandøren.
 
Modtagelse
Varen skal kontrolleres  ved modtagelsen. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, skal du straks anmelde det jf. reglerne om bytte, retur og reklamationsret.
 
Returret
Du har 14 dages returret i.h.t. Købeloven på de indkøb du foretager hos weihemodernart.com, gældende fra den dag du modtager varen. Returretten gælder ikke for varer der er taget i brug. Varen skal leveres tilbage i samme stand, som den blev modtaget.
Inden returrettens udløb skal varen tilbagesendes til WEIHE MODERN ART. Vi accepterer en kvittering for varens indlevering til postvæsenet eller anden fragtvirksomhed, som bevis for afsendelse inden returrettens udløb. Betaling for forsendelsen af returvarer påhviler køber.
Ved returnering af en vare oplyses det kontonummer beløbet ønskes indsat på. Beløbet overføres senest 14 dage efter modtagelsen af den returnerede vare.
Udgifter i forbindelse med betalingskort via internettet eller bankoverførsel, refunderes ikke.
 
Fortrolighedspolitik
WEIHE MODERN ART værdsætter din handel hos os. Beskyttelse af dine personlige oplysninger er vigtige for dig. Derfor har vi implementeret denne fortrolighedspolitik for at informere dig om, hvorledes vi behandler de informationer, vi modtager. Ved brug af weihemodernart.com accepterer du de fremgangsmåder, der er beskrevet i vor fortrolighedspolitik.
 
Hvornår indhenter vi oplysninger
Vi indhenter personlige oplysninger når du leverer dem til os. Når du køber en vare hos os, indhenter vi dit navn, postadresse, telefonnummer og e-mail adresse. Benytter du særlige ydelser tilbudt af os, indhenter vi muligvis andre personlige oplysninger om dig.
 
Således behandler vi dine oplysninger
WEIHE MODERN ART er forpligtet til at beskytte dine oplysninger. WEIHE MODERN ART sælger eller deler under ingen omstændigheder din adresse eller e-mail adresse med nogen anden virksomhed til dens markedsføringsformål uden dit samtykke. Vi anvender kun dine personlige oplysninger til interne formål, såsom ekspedition og til at informere dig om din ordre.
Vi oplyser dig om nye funktioner, nye ydelser eller særlige tilbud, vi mener, du vil finde værdifulde.
Vi vil måske videregive personlige og ikke personlige oplysninger om vore kunder til eventuelle efterfølgere af WEIHE MODERN ART, som f.eks. en virksomhed, der overtager vores virksomhed. Ligeledes når det kræves af loven, eller når vi i god tro mener, at en sådan handling er nødvendig for at overholde retlig tiltale, en kendelse eller en retssag, kan vi blive nødt til at fremlægge dine personlige oplysninger.
 
Lagerstatus
Vi tager forbehold for hjemmesiden ikke er fuldt opdateret hvad angår lagerstatus.
 
 

 

 
WEIHE MODERN ART | CVR: 18215705 | Vimmelskaftet 19, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: +45 2382 6782 | sus.weihe@gmail.com