Dansk
 
English
                    Sitemap    
 

Kristian Krøger CV

Kristian Krøger

Jeg hedder Kristian Krøger og er 53år gammel bor på Orø, gift med Kirsten Schmidt og har to piger på 21 og 12år

Malerier har på alle måder betydet meget for mig, ja faktisk helt tilbage til da jeg som 4-årig fortalte min faster, at jeg ville male skyer, når jeg blev stor. Jeg har malet skyer, landskaber, abstrakte billeder igennem mange år, udstillet siden 1984, knyttet mig til virksomheders kunstforeninger og haft et solidt fodfæste i almindelige menneskers glæde ved kunst.

Jeg er opvokset i en kunstnerfamilie og er opflasket med de glæder og sorger, der er en uundgåelig del af et kunstnerliv.

Hvad jeg end har malet, prøver jeg altid at bemægtige mig et lille øjeblik af din tid, fordi jeg gerne vil fortælle en historie, og jeg vil gerne give dig et øjeblik løsrevet fra dig selv med mulighed for at få et friskt pust med videre på din vej.

Dette nye tiltag og online udstilling bliver med tiden en herlig mangfoldighed af de ting, jeg har arbejdet med indenfor de sidste par år. Her er således abstrakte billeder og en mellemting. Det kan måske synes kamæleonagtigt, men i den form for verden, vi lever i dag, er det nok nødvendigt at bruge mange forskellige udtryk til - som for mit vedkommende at købe sig tid hos dig, der ser på mine ting.

Og så til sidst: Vi bliver nødt til at se en bror eller søster i hvert eneste menneske, vi møder overalt. Det er simpelthen livsnødvendigt 

Kærlig hilsen

Kristian Krøger

 

WEIHE MODERN ART | CVR: 18215705 | Vimmelskaftet 19, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: +45 2382 6782 | sus.weihe@gmail.com