Dansk
 
English
                    Sitemap    
 

Nicolás Delgado CV

Nicolás Delgado  Nicolás Delgade døde april 2012.

Som dreng var jeg venner med Victor Manuel og så mange malere. Nå, arbejdet Devictor Manuel er faktisk et stykke ejendom. Fordi ingen kan ILEV ikke noget her, alt ophold.

Den Santaria er en meget cubansk. Det var meget brutal spansk kolonialisme, var folkedrab. De dræbte alle indianere og sorte skulle bringes fra Afrika for at løse dette her og for at arbejde. I Cuba, holdt sort, fast i barrcones, meget ren Yoruba religion. De havde ingen anden tilflugt espirtual, at de selv var.

Den cubanske når han siger, at Virgin of Mercy, der tænker på Obatala. Selvom hvid, sort eller mulat, betyder ikke noget. Vi har alle de religiøse synkretisme i Afrika sammen med den katolske kirke. Det er en del af kulturarven i sig selv, kan ikke benægte eller noget. Jeg boede her, og jeg er nødt til at acceptere kulturelle og historiske virkelighed i mit land.

Jeg er en troende og i høj grad respekterer alle religioner. Selvom islam. Jeg tror, der er en kraft overlegen mand. Manden menes vigtig, men manden er ikke noget vigtigt. Mennesket er så vigtigt for mig at spise en myre eller en fejl enten. Vi er ingenting. Vi tror på ting.

Jeg gør tingene lidt abstrakt, altid på udkig efter statister. Ja, fordi du er nødt til at forestille sig ting. Men for det meste sover jeg eller lukke mine øjne og mod

Jeg gør tingene lidt abstrakt, altid på udkig efter statister. Ja, fordi du er nødt til at forestille sig ting. Men for det meste jeg sover, eller jeg lukker mine øjne og nogle gange landskaber. Jeg kan se ting, som jeg måske har set, men aldrig kommer til at tænke hurtigt, og selv om det er 03:00. Jeg står op og lave en skitse i det mindste af de ting jeg så.

Sure, kunstneren, digteren har at drømme. Det er en repræsentation af begær er en djævleuddrivelse af hvad du har indeni. Og så når jeg maler et billede, så jeg var tom. Jeg er nødt til at være 2 eller 3 dage til at genoplade batterierne. ï den energi brugt en kunstner! Jeg bryder en masse, for eksempel, hvis jeg ser malerier i huler. Ami Jeg elsker at se disse malerier i hulen. Sikke en fantasi! Sikke en måde at løse form af en hest og et æsel! iA kvinder som den maling! iCom maling mand! iCom male kriger! iCom male CASADOR, at vildsvin! Det driver mig til vanvid. Ja, hvad mennesket ser, er han imponeret. Det er en måde at tage tingene for at fange noget at sige: "Nå, lad mig male dette, så det ikke slippe mig."

Primitive er ikke naiv maleri kvalifikation. Jeg tror falsk, dårligt konstruerede. ...

 

WEIHE MODERN ART | CVR: 18215705 | Vimmelskaftet 19, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: +45 2382 6782 | sus.weihe@gmail.com